Folk drikker ikke øl på festival

For kaldt...

Publisert
Sist oppdatert

Ølkranene har holdt et litt mer avslappet tempo enn vanlig under årets Moldejazz. Årsaken er lave temperaturer gjennom hele jazzuka - stort sett mellom 10 og 15 grader.

Regnet har det gjort også, og blåst. Likevel ser det ut til at folk har innrettet seg med varme klær og regntøy. Selv på utekonsertene er stemningen god. Folk koser seg i festivalbyen.

Sola kommer

Fredag og lørdag ser ut til å bli bedre værmessig. Ifølge yr.no skal det bli en god del sol, men fortsatt lave temperaturer på Nordvestlandet. For alle som ser fram til avslutningskonserten med Karin Krog, Arild Andersen og Marilyn Mazur klokken 07 lørdag morgen er det uansett en trøst at det virkelig kan ligge an til «A break of day in Molde» - som er tittelen på konserten. Signaturlåten for Moldejazz ble skapt av Johs Berg og Karin Krog for snart førti år siden da de var på vei hjem etter en festival i byen.

En av jazzveteranene i Molde, Petter Pettersson jr., sier til NTB at det slett ikke har vært så verst værmessig under denne festivalen, sammenlignet med det aller verste arrangøren har opplevd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer