For de aller mest kresne...

... anbefaler vi Zuma som serverer moderne japansk mat midt i hjertet av den fasjonable bydelen Knightsbridge. Restauranten har gjort en elegant tvist på det japanske izakaya-konseptet, som tradisjonelt står for uformelle sammenkomster. Direkte oversatt betyr izakaya et sted der sake serveres - og Zuma har tatt ansvar og serverer mer enn tyve forskjellige sorter.

Publisert
Sist oppdatert

Men det er maten som er den virkelige stjernen på Zuma. Det er vanskelig å velge fra den innholdsrike menyen, men på den annen side: her kan du ikke ta feil. Det er friskt, det er sprellende ferskt, det er mørt og det er nesten latterlig vakkert presentert.

Zuma kan kanskje fremstå som en litt sånn man-ler-ikke-på-restaurant- restaurant. Du er i pent selskap på Zuma, så det gjelder å ha manerene i orden og kontroll over spisepinnene. Samtidig er det en levende atmosfære - og en fast tilhengerskare (med velfylt lommebok) kommer igjen og igjen.

Et besøk på Zuma kan godt kombineres med et besøk på "verdens beste varemagasin", Harrods, som ligger rett rundt hjørnet - eller det litt hippere Harvey Nichols som huser litt yngre designere. Det er forresten gode lunchtilbud på Zuma, om du ikke har lyst til at middagen skal koste skjorta.

Det lønner seg å bestille bord her, telefon +44 (0)20 7584 1010 - men restauranten har en bar-del for de litt mer impulsive besøkende. Zuma ligger i 5 Raphael Street og nærmeste undergrunnsstasjon er Knightsbridge.

Ekstern lenke:Zumas hjemmesider ser du her

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer