For de ekte kaksene: Club lounge

Bor du i de virkelig store og dyre suitene frister hotellene med egen butler, og alt du kan tenke deg av ekstrafrynser. Prisen er deretter.

Publisert
Sist oppdatert

Både Sutera Harbour og Mutiara har egne vip-avdelinger for kaksene som helst bor på rom med klingende navn som Owners suite, Royal suite og Presidential suite.

- Dette er forretningsmennenes domene, sier sjefsbutler Riduan ved Mutiara Kuala Lumpur. Den typiske gjesten tilhører normalt den øverste ledelsen i store internasjonale firmaer, og bruker ofte de private møterommene til å legge sine slagplaner. Prismessig ligger disse suitene på rundt 7 til 8.000 ringgit (cirka 14-16.000 kroner) døgnet.

- Dette er ofte gjester som kun blir i byen til møtene er unnagjort, for så å haste videre til neste hotell i neste land. Enkelte rører seg faktisk ikke utenfor hotellet, noe som betyr at vi gjør vårt beste for å dekke alle deres behov mens de er her. Det klarer vi også, sier Riduan. I vip-avdelingene kan de også spise frokosten sin i fred og nyte en coctail om kvelden, godt skjermet fra den vanlige turist, smiler Riduan.

- De virkelige toppgjestene kan ha egne banketter og middager i toppetasjen, og får også nyte godt av svømmebassenget på taket av hotellet. Her er det ikke adgang for de vanlige gjestene, avslutter Riduan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer