For full til å finne hotellet - sov i møbelbutikk

Iren på Bulgaria-ferie var så snydens at han ikke kunne finne veien tilbake til hotellet. Han brøt seg inn i en møbelbutikk og overnattet i en utstillingsseng.

Publisert
Sist oppdatert

Iren i 30-årene ble imidlertid ganske så gretten da han ble vekket av politiet morgenen derpå. Antakeligvis kunne han ikke skjønne hvorfor de ufine menneskene ville dra ham ut av senga før hanen galte. Ifølge politiet tok det turisten lang tid å innse at han ikke var på hotellrommet sitt, men i en møbelbutikk ...

Det var betjeningen i møbelbutikken som fant den ganske så påseilede mannen i møbelutstillingen, da de ankom møbelbutikken om morgenen. David Gibbons, som iren heter, hadde vært ute og drukket med kompiser i skistedet Bansko, og var ikke i stand til å finne veien hjem til hotellet etter å ha tatt avskjed med kompisene.

Han fikk 2.000 pund (22.795 kroner) i bot for den uheldige nattlige hendelsen. Det hadde nok vært rimeligere for ham å leie seg inn på et annet hotell for natten ...

Kilde: Ananova


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer