For kvinner på reise

Det er mye som kan bekymre en kvinne på reise. Her er nettressursene som kan hjelpe deg et stykke på vei.

Blondeunderskjørt med lommer for å gjemme unna verdisaker.
Foto: Christine Columbus Internettsider Foto: Christine Columbus
Blondeunderskjørt med lommer for å gjemme unna verdisaker.
Foto: Christine Columbus Internettsider Foto: Christine Columbus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan i all verden skal du greie å holde deg like strålende vakker under hele den lange flyreisen? Hva bør du pakke, og hvordan beskytter du deg mot lurende farer? Her er nyttige, mindre nyttige og absolutt underholdende nettressurser for kvinner på reise.

Hos Christine Columbus

kan du få kjøpt de mest fantastiske reisedingsene – som selvsagt er absolutte nødvendigheter. Hva med en veskealarm, blondeunderskjørt med lommer for å skjule penger etc., pung til verdisaker til å feste til BHen, en portabel ekstra dørlås til hotellromsdøren – eller en merkelig installasjon av et urinal som gjør at selv kvinner kan stå og tisse. Løp og kjøp …

Journeywoman

har mye forskjellig for kvinner på reise; Alt fra historier og råd woman to woman - og et eget leksikon med informasjon rundt det evige spørsmål: Hvordan skal jeg kle meg? Her får du tips om hvordan du bør kle deg i forkjellige land – som dette tipset som gjelder Syria:

Prostituerte bruker bukser, så som reisende blir du behandlet bedre hvis du bruker et vidt skjørt (…). (Fritt oversatt.)

HERmail

jobber under slagordet Connecting Travelling Women Round the World. Her kan du søke råd hos andre kvinner som besitter kunnskaper om akkurat det området du søker informasjon om. Du skriver inn hvilken by du ønsker info om, og dine spørsmål sendes via nettsiden til en som er registrert i deres base med reiseglade kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer