For nattløvene

Lakenskrekk og lyssky? Her er stedene for nattløver i Køben.

Publisert
Sist oppdatert

Vega NatklubVega ligger på Vesterbro og er en weekendklubb. Åpningstidene er fredag og lørdag fra 23 til 05. Her råder DJ-ene over musikken, og klubben har jevnlige besøk av kjente platesnurrere. Et genuint sted for den som ikke bare vil trampe takten, men heller fristes av full fart på dansegulvet. Vega Natklub består av flere deler - Store Vega og Lille Vega (konsertsteder) og Ideal Bar (DJ-bar).

Adresse: Enghavevej 40, 1674 København V

Ekstern lenke:Vega på nett

Pan Café & DiskotekHomse og lesbested i indre by, med historie tilbake til 80-tallet. Her er det disko i tre etasjer med fem barer og to dansegulv. Stedet har som eneste i København utendørsbevilgning til den lyse morgen. Åpningstidene er torsdag til lørdag. Lørdagsnatten kan du holde på fra 22 til 06, mens fredagen avsluttes klokken 05. Sladrepressen vil også ha det til at den nyerklærte danske villmannsprins Joachim ofte henger her.

Adresse: Kabrostræde 3, 1210 København K

RustRust på Nørrebro er både bar, klubb, konsertsted og lounge. Her får hele 530 gjester plass på det meste, og kan nyte musikk og drikk i både moderne og nostalgiske omgivelser. Åpningstidene er onsdag til lørdag, 21 til 05.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer