Hvordan gå kledd til hotellfrokosten:

For sterk kost for hotellet

Hva mener du om hotellets krav til kleskode ved frokosten?

IKKE GODKJENT: Wiyada og Geir Laodee møtte opp til hotellfrokost i dette arbeidsantrekket. Dét var ikke populært hos hotellets ledelse. Foto: Privat.
IKKE GODKJENT: Wiyada og Geir Laodee møtte opp til hotellfrokost i dette arbeidsantrekket. Dét var ikke populært hos hotellets ledelse. Foto: Privat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekteparet Geir og Wiyada Laodee var klare for dagens jobb og skulle bare spise hotellfrokosten på trondheimhotellet Quality Hotel Panorama først.

Men det gikk ikke helt som planlagt.

For hotellets ledelse ville ikke godkjenne antrekket paret hadde på seg i frokostrestauranten.

På vei til jobb

Paret, som også er arbeidskolleger, hadde nettopp satt seg ved frokostbordet på Quality Hotel Panorama i Trondheim, da frokostkokken oppsøkte dem og ga beskjed om at de ikke fikk bruke slike arbeidsklær i restauranten.

- Han var høflig, men bestemt på at dette var reglene ved hotellet. Vi skulle få spise ferdig dagens frokost, men med beskjed om å ha andre klær på ved senere besøk, forteller Geir Laoode.

Det ble ikke flere frokoster, for paret sjekket ut samme dag.

- Jeg har jobbet som montør i Menybutikker rundt om i landet i årevis. Og har bodd på et veldig stort antall hoteller. Ikke et eneste sted har vi blitt nektet adgang til frokosten når vi ankommer i dette antrekket. Det er helt og rent og kan ikke sjenere noen, mener Geir Laodee.

«Litt komisk»

- Jeg måpte da jeg fikk beskjeden. For dette har vi aldri opplevd før. Hadde vi kommet i skitne anleggsklær så kunne jeg ha forstått det. Men dette blir rett og slett nesten litt komisk, sier Geir Laodee.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer