Forbered deg på innstillinger og forsinkelser

Perioden med buss for tog er snart over, men reisende på Østfoldbanen må forberede seg på nok en uke med uregelmessigheter.

FORSINKELSER OG INNSTILTE AVGANGER: Arbeidene på toglinjene på Østlandet skal i stor grad være avsluttet og togtrafikken skal være i gang igjen også på Østfoldbanen fra 10. august, men det vil bli en uke med saktegående kjøring på strekningen Oslo S-Ski, hvor det er varslet forsinkelser og innstilte avganger 10. til 14. august. Foto: Bane NOR
FORSINKELSER OG INNSTILTE AVGANGER: Arbeidene på toglinjene på Østlandet skal i stor grad være avsluttet og togtrafikken skal være i gang igjen også på Østfoldbanen fra 10. august, men det vil bli en uke med saktegående kjøring på strekningen Oslo S-Ski, hvor det er varslet forsinkelser og innstilte avganger 10. til 14. august. Foto: Bane NOR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer har det vært buss for tog på flere strekninger på grunn av arbeider på jernbanenettet, hovedsakelig på Drammensbanen og Østfoldbanen.

Arbeidene på Drammensbanen ble avsluttet som tidligere varslet 3. august, mens arbeidene på Østfoldbanen skal gå frem til midnatt 9. august.

Selv om dette betyr at togene igjen skal kjøre på Østfoldbanen fra og med 10. august, er det varslet en periode med saktekjøring, forsinkelser og innstilte tog fra 10. til 14. august.

- I rute

- Østfoldbanen skal åpne igjen som planlagt på mandag, bekrefter pressevakt Olav Nordli i Bane NOR overfor Dinside.

- Det vil bli gjort testing av teknisk anlegg i flere dager ennå, så vi må alltid ta et forbehold, men slik det ser ut nå så skal det åpnes som planlagt, sier han.

På Drammensbanen er arbeidene avsluttet og togene er i gang igjen som planlagt.

Arbeidene har også berørt Flytoget og Go-Ahead.

For Flytoget gjaldt det alle tog på strekningen mellom Drammen og Asker i perioden 20. juni til 2. august, hvor togene ble erstattet med buss. Nå er imidlertid Flytoget i vanlig rute igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.