Forbud mot røyking på stranda

Det innføres røykeforbud på noen strender på Gran Canaria.

RØYKEFORBUD PÅ STRANDEN: Puerto de Mogan på Gran Canaria er et av badestedene som innfører røykeforbud på stranda. De er lei av å plukke sneiper. Foto: colourbox.com
RØYKEFORBUD PÅ STRANDEN: Puerto de Mogan på Gran Canaria er et av badestedene som innfører røykeforbud på stranda. De er lei av å plukke sneiper. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det innføres røykeforbud på noen av strendene på Gran Canaria. Forbudet vil blant annet gjelde i Puerto Rico, Puerto de Mogan og Arguineguin, som er populære destinasjoner for norske sydenturister.

En overtredelse av forbudet vil kunne resultere i en bot på inntil 450 euro, eller 3.450 norske kroner.

I januar 2011 ble det innført røykeforbud på offentlige steder i Spania - noe som ikke ble mottatt med stående ovasjon ...

SISTE: Etter massiv kritikk er forbudet kraftig moderert

Her blir det forbudt

Det er Mogan kommune sør på Gran Canaria som med et knapt flertall i kommunestyret har valgt å innføre røykeforbud på strendene. Dette skriver blant annet Canariajournalen og Spaniaavisen.

I tillegg til nevnte Puerto Rico, Puerto de Mogan og Arguineguin, ligger også strendene i blant annet Diablito, Taurito, Tauro, Cura, Balito, Verga, Amadores og Patalavaca i denne kommunen.

Ikke bare på stranda

Røykeforbudet gjelder altså selve strendene, men også langs hele kystområdet - det omfatter også toaletter og bad ved kysten. Det blir også forbudt å kaste fra seg sigarettsneiper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer