Fornøyelig sommer

Hva er vel en ferie uten minst ett besøk på en dyrepark, fornøyelsespark eller et badeland? Her er priser og tilbud hos de 29 mest populære familie- og fornøyelsesparkene i Sverige, Danmark, Finland og Norge.

Publisert
Sist oppdatert

For mange er lykken en berg- og dalbane, en is og en turkis rutsjebane. Sommeren er høysesong for fornøyelsesparker, dyreparker og sommerland. Men det koster. Vi har sammenlignet prisene i de aktuelle landene og ikke uventet kommer Norge dyrest ut.

Hvor er det dyrest og hvor er det billigst? Se prisene omregnet i norske kroner her.

Totalt tar Tusenfryd kaka med 250 kroner i inngangsbillett for voksne. Sammenligner vi kun de våte opplevelsene i badelandene er eksempelvis en voksenbillett til Sommarland i Bø mer enn hundre kroner dyrere enn Serena Badeland i Finland. Så kommer det til at reisen til Finland for de fleste er langt dyrere, men det er greit å vite om man likevel har tenkt seg østover.

Dyrest på barnebillett er Liseberg i Gøteborg med 236 kroner. Uansett hvordan vi snur og vender på det er de tre store; Tivoli i København sammen med Liseberg og Tusenfryd, øverst på prisskalaen.

Skal du gå for budsjettvarianten velger du finske fornøyelsesparker, eller holder deg til badeland eller dyreparker. Alternativt kan du gå inn på fornøyelsesparker som ikke krever inngangsbillett, og droppe kjørepassene. Men da spørs det om moroa er like stor?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer