Fornøyelsespåske

Bytt klister, ski og Kvikklunsj med sukkerspinn og hysterisk berg- og dalbanelatter. Her finner du påskeåpne fornøyelses- og dyreparker i Norge, Sverige og Danmark.

Klar for luftig moro i påsken?
Klar for luftig moro i påsken? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når klisteret glipper og barna klager: Ta en påskeutflukt til en av fornøyelsesparkene eller dyreparkene i Norge, Sverige eller Danmark. En del åpner dørene akkurat i tide før påske.

Skroll ned for å se oversikten.

Norske fornøyelser

Tusenfryd er den største fornøyelsesparken her hjemme. Der kan du teste en ny attraksjon i år: SuperSplash, men dette blir ikke før godt over påske. Fornøyelsesparken på Vinterbro åpner ikke dørene for vårens første berg- og dalbaneeventyr før 27. april.

Ønsker du deg norske fornøyelser, er det stort sett Dyreparken i Kristiansand som er valget. Dyreparken har åpent hele året, men alle attraksjonene er ikke i drift om vinteren. Parken har eget påskeprogram i deler av høytiden.Priser:Prisene varierer med sesong. Varierende priser også i påskeuken.Entré voksen: 85/100 kronerEntré barn: 70/80 kroner

Se påskeåpne svenske forlystelser og priserSe påskeåpne danske forlystelser og priser

Mer berg- og dalbanemoro:

90 grader rett ned i 193 km/t: Verdens høyeste og raskeste hvinemaskinVi tester Balder i Liseberg: Nordens største berg- og dalbaneVerdens høyeste fornøyelsespark i Las VegasNy thrillerbane i MadridTest deg selv for berg- og dalbaneskrekk

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer