Fornøyelsessesongen i gang

17. mars åpner Bakken ved København, og 19. mars sveives sesongen i gang i familieparken Legoland.

Publisert
Sist oppdatert

Bakken åpner tradisjonen tro med tusenvis av motorsyklister i kolonne fra Nørrebrogade og opp til Bakken. Man venter 5.000 til 8.000 motorsyklister, så dette er vel et syn å få med seg.

Årets nyhet i Legoland i Danmark er attraksjonen "Falck Fire Brigade", hvor hele familien kan få gjøre en skikkelig laginnsatts for å få slukket en fiktiv brann. Brannbiler suser rundt, det skal pumpes vann gjennom brannslangen, g det er sikkert muligheter for å bli ganske svette for enhver.

Sporing av barn

Nytt i Legoland er også et sporingssystem for barn som kommer bort fra foreldrene sine. Det kalles "Bliv-Tryg-væk", og består av et armbånd som barnet må ha på hånden, samt en spesialkart med koordinater. Dersom barnet blir borte, kan foreldrene sende en SMS til Bliv-Tryg-væk systemet, og de får da melding tilbake med koordinater som forteller hvor barnet befinner seg.

Det koster 30 danske kroner å leie dette en hel dag, pluss 100 kroner i depositum. Billig og betryggende.

Åpningstider og priser

Åpningstider Legoland: Legoland har åpent hele påsken, og nesten hele april - med unntak av onsdager og torsdager. Fra mai til og med august er det åpent daglig, og i september og oktober er det åpent flere dager i uka, men ikke alle.

    Priser: Barn opp til to år går gratis inn; ellers koster det 185 danske kroner per person for en dag, og 300 danske kroner for to dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer