Forsinkelser i London

Tåke i London skaper store forsinkelser for flytrafikken. SAS Braathens regner med forsinkelser. British Airways er også rammet.

Forsinkelser i London
Publisert
Sist oppdatert

SAS Braathens regner torsdag med å opprettholde sitt ruteprogram til og fra London til tross for tåkeproblemer over den britiske hovedstaden, men advarer de reisende om at det kan bli store forsinkelser begge veier.

Informasjonssjef Thomas Midteide i SAS Braathens opplyser til NTB at selskapet torsdag formiddag har et par fly i luften til og fra London, og at man har som mål å få avviklet de fem tur-retur avgangene som man har på programmet.

Han understreker at passasjerer som er booket til et bestemt tidspunkt må møte opp på flyplassen, men de må påregne store forsinkelser. For eksempel kom 08-maskinen til Heathrow ikke av gårde fra Gardermoen før to-tre timer senere.

Innenriks kansellert

British Airways, den største operatøren på Heathrow og også stor på engelsk innenrikstrafikk, kansellerte torsdag alle sine avganger til og fra engelske flyplasser samt det aller meste av avganger til Brussel og Paris. Tåken over London skaper store problemer - ikke bare på Heathrow men også på Gatwick.

Antall kanselleringer kommer torsdag opp i vel 180 etter at vel 200 avganger ble innstilt onsdag. Luftfartsmyndighetene har innført strenge restriksjoner på grunn av tåken, men regner torsdag med få å avviklet vel 50 prosent av ordinært operasjonsprogram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer