Fortsatt bare sex, fyll og dop?

Vi besøkte Ibiza. Se bildene av vakker natur, nakne kropper og bitchy dragqueens.

Fortsatt bare sex, fyll og dop?
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år drar over 2,2 millioner turister til Ibiza, cirka 1.700 av dem nordmenn. Det er ikke utenkelig at de fleste drar dit for å feste. Men øya med det partystempelet må vel ha litt mer å by på enn bare dop, øl og gigantdiskoteker? Vi dro til Ibiza - se hva vi fant.

SE BILDENE

Når diskotekene stenger

Ibizas største utfordring er at turistsesongen er for kort. Den store strømmen av utenlandske turister kommer i sommermånedene juli og august. Fra oktober til april er det så og si bare innbyggerne selv som vandrer i Ibizas gater. Diskotekene har stengt dørene og de innpåslitne barinnkasterne er borte vekk.

Og det er et stort problem for øyas over 100.000 innbyggere, som i all hovedsak tjener penger på turismen. For å utvide turistsesongen har Ibizas turisthoder skjønt at de må tilby noe mer enn solfylte playaer og tettpakkende bargater.

En rask tur gjennom øya viser uten tvil at Ibiza har mer enn partytilbudet å skryte av. Golfere, dykkere, fjellklatrere, vinkjennere, sykkelturister og naturelskere burde alle finne noe for sin smak på på denne øya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer