Fortsatt dyrest å sove i Bergen

Bergen er Norges dyreste hotellby for tredje året på råd.

EG VIL TE BERGEN: Selv om du har det som fisken i vannet, må du likevel betale litt ekstra for å overnatte her. Foto: Colourbox.com
EG VIL TE BERGEN: Selv om du har det som fisken i vannet, må du likevel betale litt ekstra for å overnatte her. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I gjennomsnitt koster et hotellrom i Bergen nå 1.219 kroner natten, som er en økning på en prosent. Det viser Hotels.coms årlige hotellprisindeks.

På landsbasis sank derimot gjennomsnittsprisen på et hotellrom i Norge med én prosent og ligger på 1.084 kroner i snitt.

– Dette er tredje året på rad at Bergen topper listen som Norges dyreste hotellby. De høye prisene i Bergen reflekterer så klart byens popularitet som reisemål både for utlendinger og for nordmenn, sier Alison Couper, kommunikasjonsdirektør i Hotels.com, i pressemeldingen.

Norges 10 beste hoteller - se lista til TripAdvisors brukere

Størst prisøkning i Stavanger

I Oslo sank prisene med i gjennomsnitt 1.055 kroner natten (tre prosent), mens Stavanger er den byen som har størst prisøkning. Her økte døgnprisen i gjennomsnitt fem prosent fra 2010 til 2011, og endte på i snitt 1.100 kroner.

Se hele listen her:

Sove i Bergen? Dette er best

I fjor utførte hotellsøketjenesten Hotels.com en undersøkelse på hvilke som er de 10 best likte hotellene i Oslo, Bergen og Trondheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer