Fortsatt kaos på Heathrow T5

Ytterligere 54 flyavganger kansellert på Heathrow

Publisert
Sist oppdatert

Problemene ved den nyåpnede terminalen på Heathrow fortsetter. British Airways innstilte mandag 54 nye avganger.

300 fly kansellert

I alt er nesten 300 flyavganger kansellert siden Terminal 5 ble åpnet torsdag. Samtidig har rundt 15.000 kofferter og vesker blitt borte eller forsinket.

Bagasjekrøll

Hovedårsaken til kaoset er problemer med bagasjesystemet på den nye terminalen. Bagasjen kommer ikke frem til flyene slik de skal.

Setter inn ekstrastyrker

Flere tusen passasjerer har blitt rammet avg bagasjekaoset og kanselleringene på Heathrows nye Terminal 5. Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox
Flere tusen passasjerer har blitt rammet avg bagasjekaoset og kanselleringene på Heathrows nye Terminal 5. Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox Vis mer


The Guardian melder om at British Airways har sendt inn 400 frivillige ansatte som har jobbet med å sortere bagasje denne helgen. De har også tilkalt it-eksperter for å få fikset bagasjesystemet som ikke fungerer som det skal.

British Airways, som er det eneste flyselskapet som bruker den nye terminalen, sa mandag at 87 prosent av terminalens kapasitet er i bruk.

Flyselskapet advarer om at det kan komme flere kanselleringer også tirsdag.

Kilder: NTB-AP og The Guardian


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer