Fortsatt ledig i høstferien

Her er ukens beste tilbud for deg som vil reise nå, og for deg som planlegger høstferie i siste liten.

Publisert
Sist oppdatert

Her er oversikten for deg som vil ha høstferie, og for deg som helst vil reise allerede nå!

Stavanger billigst

Ukens soleklare prisvinner på restplassfronten er Stavanger. Siddisene kan fortsatt karre seg til Syden - og få hotell på kjøpet - for ett par tusenlapper. Det er flere reiser til såpass lav pris fra Sola, og slike priser matches ikke fra øvrige flyplasser i landet.

Fra Kristiansand og Sandefjord - ingen ledige reiser i september. Nesten samme situasjon har vi i Bodø og Tromsø, der utvalget nå begynner å bli magert.

De beste tilbudene i uken som kommer

For de gjeveste septemberkuppene må du imidlertid søke ut av landet. Svenske reisepriser er denne uken langt lavere enn de norske, og det er mye ledig til under 1.200 svenske kroner med utreise i september. Best er utvalget fra Stockholm, men med litt flere SEK i lommeboka, kan du også finne godt utvalg fra Göteborg.

 • Let selv ved hjelp av restplassoversikten, kryss av for reiser fra utlandet når du søker, eller velg aktuell utreiseflyplass.
 • Høstferieangst?

  Høstferien er spredt på ukene 40, 41 og 42 hos de aller fleste skolene i landet. På Østlandet har den spredt seg på alle tre ukene, Hordaland og Rogaland (med Stavanger og Bergen) har valgt uke 41, det samme har de midtnorske fylkene gjort. Agderfylkene har ferien plassert i uke 40. I Nord-Norge er høstferien kort, gjerne bare et par dager.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer