Fortsatt ledige familieferier i sommer

Du er lovlig sent ute, men det finnes muligheter.

Foto: Steve Wood
Foto: Steve Wood Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er kommet til slutten av mai, og om knappe tre uker starter skoleferien. Ja, du leste riktig - tre uker.

Dersom du har tenkt deg til syden med familien i sommer, bør du gjøre noe med saken faderlig fort. Egentlig skulle du tenkt på dette da snøen lavet ned i januar, eller kanskje enda tidligere.

Problemet er nemlig at alle andre barnefamilier også skal på ferie i skoleferien. Dermed blir det mange om beinet, selv om charterselskapene sender fly på fly nedover til Kreta, Mallorca, Kypros Portugal og Antalya i sommer.

Likevel, det finnes muligheter, men ikke regn med å kunne velge og vrake i overnattingssteder.

- Barnefamiliene er ofte tidlig ute med bestillingene for sommeren for å sikre seg de beste prisene på de beste familieanleggene. En annen grunn til at de er tildlig ute er at noen trenger store 3-roms leiligheter til mine, dine og våre barn. De største leilighetene selger veldig tidlig hver år, sier Marie-Anne Zachrisson i Ving.

Helen Begby i Apollo tipser storfamilier som er på jakt etter store familieleiligheter til sydenferien å ringe direkte til reisebyråene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.