Fortsatt mulig å få chartertur i høstferien

Men det lønner seg å være rask.

Ta med barna på chartertur i høstferien. Foto: Stellan Herner/Star Tour
Ta med barna på chartertur i høstferien. Foto: Stellan Herner/Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om høstferien er rett rundt hjørnet, er det fortsatt mulig å få seg en reise til varmere strøk.

Høstferie i uke 40 eller 41

Høstferien i år er i begynnelsen av oktober, men om du har ferie i uke 40 eller 41, varierer av hvilket fylke du bor i. Du kan finne ut når høstferien for ditt fylke er med vår skoleferiekalkulator. Bortsett fra Finnmark, Nordland og Troms, har alle fylker en uke fri. Uke 40 er fra og med 1. til og med 5. oktober, og uke 41 er fra og med 8. til og med 12. oktober.

Se også: Nå får du billige charterturer.

Siden høstferien i utgangspunktet er en skoleferie, har vi funnet charterturer for to voksne og to barn (8 og 12 år). Vi har også tatt utgangspunkt i at ferien skal vare i en uke, og sjekket de utvalgte avreisestedene opp mot hvilken uke høstferien er i det fylket. Vi søkte fra og med lørdag før høstferien, siden dette ga flere reisealternativer. Det må også nevnes at prisene er sjekket 14. september, og at turer og priser derfor kan variere.

Flest ledige reiser fra Oslo Lufthavn Gardermoen

I uke 40 har StarTour flest turer fra Oslo til Tyrkia og Hellas, men da må du reise lørdag 29. september eller søndag 30. september. Til Tyrkia er prisene alt fra 21.714 kroner til 48.822 kroner. Til Hellas er prisene litt lavere, og ligger fra 18.046 kroner til 34.582 kroner. Er du av de som har ferie i uke 41 må du slite med å finne flyavganger fra Bergen. Her må du i så fall reise fredag 5. oktober. Det samme gjelder med Trondheim, hvor du bare får avganger 8. oktober. Det er ingen turer fra Molde eller Tromsø. Hvis du derimot skulle ønske å dra i uke 41, er det flere avganger fra Oslo til Spania og Tyrkia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer