Fortsatt superbillig til Syden

Også denne uken kan du kjøpe deg litt ekstra sommer for under tusenlappen. Priser fra 489 kroner til kjente reisemål i Syden.

Publisert
Sist oppdatert

Denne augustmåneden har vi vært vitne til et kjempeprisras på reiser til Syden. Den hete sommeren har muligens gjort sitt til at den jevne nordmann har fått nok sol for en stund, men for oss som aldri får nok er dette riktig tid å reise på. Priser for en tur-returreise til sydligere strøk får du fra 498 kroner på tredje uken. Snart er det slutt på moroa, så den som vil ha mye sommer for pengene bør kjenne sin reisetid.

Prisene og tilbudet forandrer seg raskt, og det er mye å velge i. Oversikten får du i vår restplassliste. Du kan også bestille varsling på SMS.

Skroll ned for mer.Det kan være siste uken du kan nyte slike lave reisepriser som nå. Vi har funnet reiser mellom 498 og 998 kroner med utreise fra denne helgen, og til over neste helg. Det betyr at du kan slå til på en forlengelse av sommeren for under tusenlappen en ukes tid fremover i alle fall. For slike priser kommer du deg lettest til ulike greske destinasjoner, men vi har også funnet reiser til Spania, Portugal, Italia og Tyrkia under tusen kroner.

Norske kupp nå

De aller fleste av de billigste reisene selges uten hotell. Du får altså tur-returbillett på charterfly, men må finne og dekke opphold selv. Nå når august nærmest er over, bør ikke det by på store problemer. Vil du imidlertid helst ha hotell med i prisen, får du det fra rundt tusenlappen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer