Fortsatt superbillig til Syden

Også denne uken kan du kjøpe deg litt ekstra sommer for under tusenlappen. Priser fra 489 kroner til kjente reisemål i Syden.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Denne augustmåneden har vi vært vitne til et kjempeprisras på reiser til Syden. Den hete sommeren har muligens gjort sitt til at den jevne nordmann har fått nok sol for en stund, men for oss som aldri får nok er dette riktig tid å reise på. Priser for en tur-returreise til sydligere strøk får du fra 498 kroner på tredje uken. Snart er det slutt på moroa, så den som vil ha mye sommer for pengene bør kjenne sin reisetid.

 • Prisene og tilbudet forandrer seg raskt, og det er mye å velge i. Oversikten får du i vår restplassliste. Du kan også bestille varsling på SMS.
 • Jubelpriser til Syden. Illustrasjonsbilde: Erik Muri Foto: Erik Muri
  Jubelpriser til Syden. Illustrasjonsbilde: Erik Muri Foto: Erik Muri Vis mer

  Skroll ned for mer.  Det kan være siste uken du kan nyte slike lave reisepriser som nå. Vi har funnet reiser mellom 498 og 998 kroner med utreise fra denne helgen, og til over neste helg. Det betyr at du kan slå til på en forlengelse av sommeren for under tusenlappen en ukes tid fremover i alle fall. For slike priser kommer du deg lettest til ulike greske destinasjoner, men vi har også funnet reiser til Spania, Portugal, Italia og Tyrkia under tusen kroner.

 • Norske kupp nå

 • De aller fleste av de billigste reisene selges uten hotell. Du får altså tur-returbillett på charterfly, men må finne og dekke opphold selv. Nå når august nærmest er over, bør ikke det by på store problemer. Vil du imidlertid helst ha hotell med i prisen, får du det fra rundt tusenlappen.

 • Reisekupp med hotell

 • Bestiller du reise med hotell, får du også den ekstra sikkerheten at avtalen mellom deg og selskapet kommer inn under pakkereiseloven.

  Oversikten får du i vår restplassliste. Du kan også bestille varsling på SMS.

  Kjappere avbrekk

  Er du av dem som har fått nok av sommeren, eller en av dem som svidde av all ferien i sommer, har vi også kommet over en billig alternativ avveksling til hverdagen. Colorline reklamerer for eksempel med høstcruise for 60 kroner per person på flere utvalgte datoer i september for reiser med skipet Peter Wessel. Du kan også få restplasser mellom Oslo og Hirtshals for 190 kroner tur-retur eller Oslo - Kiel for 490 kroner tur - retur. For 490 kroner kan du også få såkalt Tivolicruise med DFDS til København. Prisen gjelder ved bestilling på nett, og inkluderer inngangsbilletter til Tivoli.

  Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer