Flyr

Fortviler etter konkurs

Mina Marie Stenerud-Asmyhr (19) hadde spart i flere måneder til ferieturen med kjæresten. Nå ryker kjæresteparets ferie siden lavprisflyselskapet Flyr er begjært konkurs.

NEDTUR: Mina Marie Stenerud-Asmyhrs mister ferien sin med kjæresten. Foto: Privat
NEDTUR: Mina Marie Stenerud-Asmyhrs mister ferien sin med kjæresten. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det norske lavprisflyselskapet Flyr informerte tirsdag at de vil begjære seg konkurs onsdag 01. februar. Selskapet kom med følgende melding på sin nettside tirsdag kveld:

«Flyr lyktes ikke med ny finansieringsplan, og styret har tirsdag kveld konkludert med at det dessverre ikke finnes alternativer for videre drift. Selskapet vil onsdag morgen begjære seg konkurs. Alle Flyrs flyginger er innstilt og billettsalget er stanset.»

DinSide har vært i kontakt med Mina Marie Stenerud-Asmyhr fra Lørenskog, som sammen med kjæresten sin hadde bestilt flybilletter til Málaga med Flyr.

Nå ryker ferien for kjæresteparet.

- Veldig kjedelig

Stenerud-Asmyhr er lærling og forteller at hun hadde spart i flere måneder for å få råd til turen til Spania.

- Det er veldig kjedelig å miste pengene vi har brukt på flybilletter. Vi har kontaktet forsikringsselskapet der vi har forsikring, som ikke kunne hjelpe oss siden vi ikke hadde brukt kredittkort, forteller hun til DinSide.

19-åringen og kjæresten hadde brukt 5000 kroner på billettene.

- Vi har sjekket andre selskaper for å se etter billetter, men de har økt mye og blir for dyrt for oss. Vi har gledet oss i flere måneder og har vanligvis ikke ferie samtidig, så det er kjedelig at vår første ordentlige tur som kjærestepar ryker nå. Vi aner ikke når vi eventuelt får mulighet til å dra på ferie neste gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.