Feriekaos

Fortviler: - Fikk ingen informasjon

Marena og Roger Leivseth skulle fly fra Stavanger til Bodø onsdag forrige uke. Flyet ble først forsinket og deretter skal de ha fått beskjed om at det var kansellert. Den nye flygingen fikk de ingen informasjon om.

SAVNER DIALOG: Da Roger og Marena Leivseth skulle fly forrige uke, landet de fem timer etter planlagt ankomst. Informasjonen fra flyselskapet beskriver de som latterlig. Foto: Privat
SAVNER DIALOG: Da Roger og Marena Leivseth skulle fly forrige uke, landet de fem timer etter planlagt ankomst. Informasjonen fra flyselskapet beskriver de som latterlig. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var tilfeldig at vi fant ut at de hadde satt opp et nytt fly. Da beskjeden kom, hadde folk forlatt terminalen. De var sikkert ute i sola og ventet på SMS fra Widerøe. Men den kom aldri, sier Marena Leivseth.

- Det var ikke mange passasjerer i flyet til Bodø. Jeg lurer på hvor mange som egentlig skulle blitt med, legger Roger til.

Den opprinnelige flyavgangen var klokka 07.30 fra Sola til Bodø. At det er forsinkelser og flykaos har ekteparet forståelse for, men de mener at Widerøe klarte å skape ytterligere kaos.

- Det verste var mangelen på informasjon. Vi visste at avgangen var forsinket med tre timer - det så vi på Avinors nettsider dagen før. Men vi fikk ingen informasjon fra Widerøe, sier Marena.

Les svaret fra Widerøe lenger ned i saken.

- Latterlig lav sum

Som plaster på såret fikk de en verdikupong av Widerøe, som de etterspurte selv. Den var på 80 kroner.

- En latterlig lav sum på en norsk flyplass, sier Roger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.