Fotballferie i Portugal

Det er bare å innse først som sist. Fra den 12. juni til 4. juli står fotball øverst på dagsordenen enten du vil eller ikke. For dem som foretrekker å være der det skjer, framfor å følge begivenhetene på storskjerm her hjemme, har vi laget en kjapp oversikt over hvordan du kommer deg til Euro 2004.

Publisert
Sist oppdatert

Kampene i Euro 2004 i Portugal utspiller seg over hele Portugal, så omtrent uansett hvor i landet du befinner deg i Portugal i siste halvdel av juni vil du være i nærheten av fotballdramaet.

Turneringens første kamp, mellom Portugal og Hellas går av stabelen 12. juni i Porto på nordvestkysten, og etterfølges av Spania mot Russland et par timer senere i Faro-Loulé, helt i sør. De neste tre ukene skal det spilles 31 kamper i Aveiro, Braga, Coimbra, Faro-Loulé, Guimarães, Leiria, Lisboa og Porto, og turneringen avsluttes med finalekamp den 4. juli i Lisboa.

Det er fremdeles mulig å fremskaffe flybilletter til Portugal under Euro 2004, men toget har nok gått for de aller billigste billettene.

I skrivende stund er det fremdeles mulig å få billetter til de følgende kampene: 13. juni, Sveits-Kroatia, Leira14. juni, Sverige-Bulgaria, Lisboa14. juni, Danmark-Italia, Guimarães15. juni, Tsjekkia-Latvia, Aveira18. juni, Bulgaria-Danmark, Braga20. juni, Russland-Hellas, Faro-Loulé22. juni, Italia-Bulgaria, Guimarães27. juni, vinner D - runner up C

Svartebørs?

Det er et utall billetter til Euro2004 å få fatt i om du leter på Internett - og med mindre du bestiller gjennom Euro 2004s offisielle billettbestillingstjeneste må du regne med å betale overpris. Men for noen kan det vel være verdt både dobbelt og trippelt av det pålydende beløpet? Vi fant mange billetter til kamper som ettersigende var utsolgt, men det er aldri noen garanti for at man ikke kjøper katta i sekken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer