Fotballfiesta

BILDESPESIAL: Ronaldhiños, harde baller og action. Flørting, shopping og show off. Se bildene fra verdens største fotballturnering.>> SE BILDENE: Norway Cup

Publisert
Sist oppdatert

- Vi har vunnet alle tre kampene vi har vunnet. Jeg tror vi kommer de vinne de neste også, sier Emil (12), keeper på Vålerenga Aliens kjekt på bane 10 E, en av 65 Norway Cup-baner. - Det blir kanskje tøff konkurranse, men jeg tror på seier.

Vålerengas 1994-lag av jenter har det imidlertid tøffere. De sliter mot Bøler som spiller fletta av ungjentene. Jentene som venter på sidelinja ser ikke blide ut.

- Vi taper, sier en av spillerne. - Det er dårlig.

Kardemomme-arrangement

Norway Cup er verdens største fotballturnering for barn og unge. Utrolige 30.000 spillere kjemper på vidstrakte Ekebergsletta. Til tross for tøffe taklinger og et og annet triks, så er det fredlig.

- Det er reneste Kardemomme by, sier politifolkene. - Bortsett fra en og annen forsvunnet lommebok og mobiltelefon, så er det veldig fredelig.

Hos Norsk Folkehjelp er det derimot travelt.

- Hittil i dag har vi hatt 20 skader. Det er bie- og vepsestikk, skrubbsår og forstuede ankler. For det meste er vi psykisk støtte og så bærer det ut på banen igjen, sier Camilla Schei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer