Fotballfruenes reiseråd

Offisielle reiseråd fra fotballfruene. Høres det ut som tøys? Neida, dette er helt seriøst.

Publisert
Sist oppdatert

Tro det eller ei, men det er faktisk det britiske utenriksdepartementet som har laget denne overlevelsesguide der de famøse fotballfruene som reiser verden rundt sammen med fotballektemennene sine gir sine reiseråd.

Guiden er del av en kampanje for å skape blest om Utenriksdepartementets "vanlige" reiseråd. - Ta sprøytene dine - og ikke bare botoxen, anbefaler Charlotte Meares i guiden. Damen er forlovet med Tottenham Hotspur-spilleren Jermain Defoe. Hun har vært med på å utarbeide guiden sammen med utenriksdepartementet.

De kalles WAGs (wifes and girlfriends), og Victoria Beckham er den mest kjente av dem. Den britiske sladderpressen er rett og slett hypnotisert av fotballfruene. De er til tider mer kjente enn sine sportsektemenn - i hvert fall blant den kvinnelige delen av befolkningen. De lever et liv i sus og dus og sjampanjebrus, og tropper opp på fotballkampene og i hjemme-hos reoprtasjene i designersko og dype utrigninger.

Sikkerhet for jenter

Utenriksdepartementet håper at guiden med tipsene for fotballfruer også skal vekke interessen til unge britiske jenter som skal ut og reise. Her er noen av frøken Meares reiseråd:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer