Fotballfruenes reiseråd

Offisielle reiseråd fra fotballfruene. Høres det ut som tøys? Neida, dette er helt seriøst.

Publisert
Sist oppdatert

Tro det eller ei, men det er faktisk det britiske utenriksdepartementet som har laget denne overlevelsesguide der de famøse fotballfruene som reiser verden rundt sammen med fotballektemennene sine gir sine reiseråd.

Guiden er del av en kampanje for å skape blest om Utenriksdepartementets "vanlige" reiseråd.

- Ta sprøytene dine - og ikke bare botoxen, anbefaler Charlotte Meares i guiden. Damen er forlovet med Tottenham Hotspur-spilleren Jermain Defoe. Hun har vært med på å utarbeide guiden sammen med utenriksdepartementet.

Det er glamour som gjelder på stranda, også.
Det er glamour som gjelder på stranda, også. Vis mer


De kalles WAGs (wifes and girlfriends), og Victoria Beckham er den mest kjente av dem. Den britiske sladderpressen er rett og slett hypnotisert av fotballfruene. De er til tider mer kjente enn sine sportsektemenn - i hvert fall blant den kvinnelige delen av befolkningen. De lever et liv i sus og dus og sjampanjebrus, og tropper opp på fotballkampene og i hjemme-hos reoprtasjene i designersko og dype utrigninger.

Sikkerhet for jenter

Utenriksdepartementet håper at guiden med tipsene for fotballfruer også skal vekke interessen til unge britiske jenter som skal ut og reise. Her er noen av frøken Meares reiseråd:

- Det høres kanskje trivielt ut, men du vet aldri når du brekker en negl, eller dine hair extensions blir grønne i svømmebassenget... få tak i telefonnummeret til en bra lokal skjønnhetssalong eller se om hotellet har en før du drar.

- Reiseforsikring er et absolutt must. Et fall fra baren i Jimmy Choos-skoene dine, og du kan ende opp med å måtte bruke over 200.000 kroner av shoppingpengene dine på sykehusregninger.

Frøken Meares har også noen gode råd hva gjelder personlig sikkerhet.

- Prøv å hold dere i grupper på tre, selv om venninnen din har truffet en "hunk" og din ser it som en "skunk". Hold deg sammen med venninnene dine, og si du har hodepine.

Noen ganger er gode råd dyre, noen ganger er de bare dumme, men hvis en fotballfrue er det som skal til for å få unge turister til å tenke sikkerhet når de er ute og reiser, da er det vel ikke så galt.

Les reiserådene her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer