Fotofinale - du bestemmer

Årets sommerfotokonkurranse er avsluttet. Her er finalefeltet - du er med og avgjør hvem som vinner fotoutstyr til tusenvis av kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Sommerens store fotokonkurranse er avsluttet, og det er klart for den store finalen. Åtte ukevinnere er kåret gjennom sommeren. I tillegg har vi plukket ut åtte bilder som fortjener å kjempe om hovedpremiene. Du er med og kårer vinnerne her - se bildene i stort format, og stem på din favoritt i den blå boksen nederst på siden.

Konkurransen er arrangert i samarbeid mellom DinSide og Fotorådet, og vi har fått inn mer enn tusen bilder i løpet av juli og august. Ukevinnerne har fått premier fra Fotoskolen. De to som i løpet av denne uken kåres som beste og nestbeste, vinner hvert sitt digitalkamera. Nikon Coolpix SQ fra Interfoto AS går til vinneren, og Pentax Optio 33L fra FOVI AS går til andreplassen.

Skroll ned for mer.Vi har fått Fotorådets Knut Førsund til å komme med noen korte vurderinger av finalebildene. Det er disse vurderingene du kan lese i kursiv.

Parasoller på RhodosSverre Lønseth har fotografert en gresk solsengutleier som venter på kundene før sesongen er i gang. - Et enkelt og artig bilde.

Fri flyt på FijiKjersti Djupvik har fanget sydhavets badeliv i et fargesterkt bilde fra Fiji. Hun skriver selv: Finn Andreas Flyter - livet er herlig. Bak ser vi en øde øy med en eneste palme.- En god beskrivelse av å nyte klart vann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer