Fotofinalen er klar!

Reiseredaksjonen har talt - her er de 15 deilige feriebildene som skal konkurrere om toppremiene i årets første fotokonkurranse.

Publisert
Sist oppdatert

Årets fotokonkurranse har hatt rekorddeltakelse. Mailboksen hos DinSide Reise er full av bilder, og anslagsvis 800 bidrag har kommet inn innen fristen mandag. Av disse har vi finkikket, vurdert og endelig plukket ut 15 finalister med ferie, fri og reise i fokus. Disse blir med i konkurransen om reise eller digitalkamera.

Se finalistene nedenfor:

Premiene

Gullvinneren får en fritt valgt reise fra reisebyrået Travellink, til 6.500 kroner. For denne summen kan du komme deg helt til andre siden av kloden. Både Asia, USA og Europa vil være innenfor rekkevidde. Konkurransens sølvvinner får digitalkamera fra e-handelsbutikken MPX, verdt 2.325 kroner. Kameraet er et Olympus Camedia C-220 Zoom.

Du bestemmer

Bli med og stem på din favoritt! Velg den du syns bør vinne (klikk i den blå boksen lenger ned på siden). Vinnerne kåres ved en kombinasjon av juryvurdering og leseravstemning, som begge teller like mye i sammendraget. Siste sjanse for å avgi stemme er formiddagen tirsdag 11. mars. Her er finalistene - i tilfeldig rekkefølge:

A: Elvebading i UlvikInnsenderen om bildet: Badebildet er tatt for to år siden, på ferie i Hardanger. Der fant vi en perfekt elv i fjellet, med kulper og faktisk god temperatur. Min kone er ikke akkurat vant til å bade i elv, og guttene Tord og Brage benyttet anledningen til å lure henne uti. Fotograf: Bjørn Carlsen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer