Fotspor i verden

Detaljert informasjon på løvtynne sider får du i Footprints tunge håndbok.

Publisert
Sist oppdatert

Footprints startet med sin Sør-Amerikanske reisehåndbok, og har siden bygget ut tilbudet over flere reisemål. Vi har imidlertid sett på "kilden" - Footprints South American handbook, 78. utgave(!).

Budsjett-tips

Du får oversikt over både spareløsninger og sløseløsninger, med overvekt på sparevarianten. Gode tips om strategier for å slippe unna noen kroner billigere. For eksempel at det er dyrt å spise i Buenos Aires, men at om du velger lunsjretter er det billigere enn om du velger middagsretter.

Praktiske råd

Overnatting og matBoken lister alt fra luksus til det billigste både hva gjelder overnatting og mat. Overnattingstipsene omfatter både hoteller, herberger, studentboliger, leiligheter og camping. Matrådene omfatter både hva som er gode, billige restauranter, og hva som er smart å spise om man vil spise til lavpris. Oversikten er tettskrevet, men all essensiell informasjon er med.KommunikasjonerGrundig informasjon om hvordan du beveger deg rundt, både i landet og mellom landene som guiden omfatter. AnnetHøydepunkter og tips om eventyrlige reiser i området lokker oss inn i boken helt fra start. Deretter følger tips om hvordan reise, om toaletter, om festivaler og sykdommer, samt flere nyttige nettadresser. Du får også denne typen informasjon på mer detaljert nivå knyttet til hvert land. Ordlisten er begrenset, her trengs nok tilleggsassistanse for den som ikke behersker spansk og portugisisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer