Fra bukt til bukt i øst

Østkysten er kjent for sine Calaer, små bukter og viker med klart vann og en strand innerst.

Publisert
Sist oppdatert

Her kan du dra på oppdagelsesferd fra bukt til bukt. Men forvent ikke at veien følger kystlinjen. Nord for Portocristo ligger utbygde Cala Millor og Costa des Pins. Mellom disse stedene finner du Cala Bona som er hakket mer sjarmerende.

Sydover

Området syd for Portocristo er regnet som spesielt interessant, med et uttall Calaer å droppe innom. Et av stoppestedene du bør unne deg er Mondragó, et naturreservat som ble opprettet i 1992. Parken dekker nesten 800 hektar, og byr på både skoger, klipper, strender og variert natur. Flere fine turstier i området, og to flotte strender; Cala Mondragó og S'Amarador.

For kunstnere

Cala Figuera og Cala Santanyí syd for Mondragó er begge steder som er kjent for å tiltrekke seg et kunsnerisk publikum. Ikke så merkelig med bildeskjønne bygninger, smaragdgrønt vann og grønne skoger.

Kjøretips:Kommer du fra Alcudia-området, kjører du syd-østover mot Arta eller Manacor. Ta ut til kysten ved Portocristo, og snegle deg sydover. Kommer du fra Palma, kjører du mot Llucmajor og Santanyí og følger kystveien nordover herfra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer