Fra Midt-Norge og opp

Trondheim, Ålesund, Tromsø og Kirkenes – slik feires nyttårsaften.

Publisert

Trondheim

Turistkontoret for Trondheim varsler en stille feiring i trønderhovedstaden i år. Bortsett fra høymesse og midnattsmesse i Nidarosdomen varter ikke byen opp med noen store offentlige arrangementer. De fleste restaurantene holder stengt, men utestedene Ricks & News, Frakken, Bajazzo og Downtown arrangerer nyttårsfester. Ellers har hotellene SAS Royal Garden og Britannia nyttårsbuffeer åpne for publikum. I Trondheim ser du fyrverkeriet fra Kristiansten Festning, eller Elgeseterbrua.

Ålesund

Nyttårsfeiringen blir veldig stille i Ålesund, skal vi tro byens turistkontor. Noen restauranter og hoteller vil holde åpent, men med unntak av Fjellstua er det ikke meldt om arrangerte fester eller middager. Ålesund Kirke holder midnattsmesse kl 23.00. Rundt midnatt pleier folk å samles rundt St. Olavs Plass, best utsikt over byen og fyrverkeriet får du imidlertid fra Fjellstua.

Tromsø

Det blir full fest og liv i Tromsø på nyttårsaften. En god del restauranter og hoteller vil holde åpent. Stort nyttårsparty på utestedet Peacock, som byr på DJ’er, mat og velkomstdrink for kr 100. Her lønner det seg visstnok å være tidlig ute. Strøket arrangerer også nyttårsfest. En populær nyttårsaktivitet i Tromsø er for øvrig hundesledetur, hvor du får sjansen til å nyte naturen i vill fart bak ett hundekobbel. Ta kontakt med Destinasjon Tromsø for mer informasjon. Ellers er det nyttårsgudstjeneste i Grønnås Kirke kl. 11:00. Fyrverkeriet i Tromsø ses best fra Fløifjellet, Røstbakken eller i Tromsøsundet, hvis du har tilgang til båt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer