Fra Rauma Rock til Slottsfjell

Gikk du glipp av heite show på Quarten eller Turboneger, Morten Abel og Madrugada på Stavernfestivalen nå i helgen? Fortvil ikke. Her er en oversikt over flere musikkfestivaler, små og store, der du kan rocke på i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Sexshow, N*E*R*D, The Darkness, Phoenix, trailercaps og sommerøl. Quartfestivalen er dessverre over for denne gang, og Roskilde likeså, men fortvil ikke. Sommeren er pepret med festivaler, små og store. Er du hypp på rock og groove i de svenske skoger for eksempel, braker Arvikafestivalen, Värmlands store stolthet løs om bare få dager med artister som Faithless, Eskobar, Weeping Willows og The Soundtrack of our Lives på programmet.

Dagene 11. til 14. august står ellers i Øyafestivalens tegn, når Middelalderparken i Gamlebyen danner rammen og du kan nyte konserter og kremen av ny, norsk musikk og store utenlandske navn fra tre utescener langs vannspeilet i Oslo.

Her leser du mer om Øya og flere andre festivaler i Norge og Skandinavia. Frister heller konserter i Europa kan du lese mer i denne artikkelen.

Skjærgårdsidyll

Ferierer du ved Hankø i sommer og er av det softe slaget, kan du jo sjekke ut Harald Zwarts Føling i fjæra-festival som arrangeres 21. til 25. juli. Her opptrer blant annet Sondre Lerche, Morten Abel og Sigvart Dagsland, og det garanteres hvite skumtopper og kultur. I følge festivalens offisielle nettside er det også fritt frem for de store samtaler under festivalen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer