Fra reality til virkelighet

Realityshowene fra eksotiske steder virker som gigantiske markedsføringsapparater for turistindustrien. Her er noen av de eksotiske reisemålene som har huset vår tids nye kjendiser.

Publisert
Sist oppdatert

Vi dykker inn i realitysåpenes mangfoldige verden i jakt på drømmereisemål og luksushoteller som har sett så fristende ut på TV-skjermen. Her er virkelige reisetips fra realityverdenen, fra Alta i Nord til Roatan i sør.

Se fristende bilder fra noen av innspillingsstedene.

Slottsdrømmer

Foreløpig sist ut i rekken av merkverdige realitykonsepter er Joe Millionaire som nylig ble avsluttet på virkelighetsserienes hjemkanal TV Norge. Som kulisse for intrigene omkring juksemillionæren og hans stadig krympende harem er et fransk slott. Slottet heter Chateau de la Bourdaisière og ligger mindre enn en times togtur fra Paris nær byen Tours. Dette private renessanseslottet er åpent både for overnatting og bryllup. Det har sytten rom i hovedbygget, samt ekstra rom i en paviljong. Slottsrom koster fra 125 euro (1.125 kroner) og rom i paviljongen fra 115 euro (1.035 kroner).

Chateau de la Bourdaisière på nett

Fristelser

Stort var ramaskriket ved lanseringen av Temptation Island. En serie der tropisk varme skal få par til å gå fra konseptene og falle i armene på første og beste oppmarsjerte fristelse. Jo da – det virket det. Det fikk vi blant annet se i den skandinaviske versjonen av denne virkelighetssåpen, en serie som gikk på TV Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer