Fra solbriller til kaffe

Flere romerske romantikktips.Tekst: Vibeke Montero - Foto: www.photito.com

Publisert
Sist oppdatert

His and hers

Roma er den perfekte unnskyldningen til å gå til anskaffelse av matchende solbriller. Italienerne kan dette med gull-trimminger, og både bestemødre og de trendy gutta på moped har minst to-tre par som passer til enhver anledning.

Kline på Ponte Fabricio

Paris har Pont Neuf, Roma har Ponte Fabricio. Broene over Tiber er vakre og tilbyr et behagelig pusterom med utsikt over vann, trær og åpen himmel. Ponte Fabricio ble bygd i år 62 f.Kr, og er Romas eldste stående bro. Broen fører dere til Isola Tiberina, en liten øy i elveløpet kjent for sitt helende kildevann. Ifølge legenden skal romerne ha stjålet slangen til Aesculapius, den greske guden for medisin. På vei inn til Roma rømte slangen fra skipet den ble fraktet i, og gjemte seg på øya. Fra det øyeblikket stagnerte et pestutbrudd som hadde herjet hele Roma, og det ble reist et tempel til ære for Aesculapius på øya. I nyere tid har man bygd en kirke, San Bartolomeo, over tempelet, og ved siden av ligger et gammelt, ærverdig sykehus som heter Fatebenefratelli.

Få fotmassasje

Profesjonell- eller kjærestemassasje, det spiller ingen rolle. Etter et par dager med sightseeing på totusen år gammel, ujevn brostein hyler fotballene etter myk stimuli. Unn dere gode sko og en times massasje på sengekanten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer