Fra solnedgang til solnedgang

Test deg selv - full pott gir vinnersjanser. Bli med i kampen om to flyreiser for to til Skottland, og to spill.

Publisert
Sist oppdatert

Solen er den samme, men stedene den skinner er ytterst forskjellige. Greier du å finne hvor vi er på solnedgangbildene i denne testen? Vi gir deg noen stikkord og løsningsalternativer til hjelp, og du har muligheten til å vinne premier om du får full pott. Se lenger ned for mer om hva du kan vinne.

Hva kan du vinne?

To vinnere stikker av med hver sin tur-returreise for to til Skottland. Billettene gjelder reiser mellom Torp og Glasgow (Prestwick), og må brukes mellom 20. januar og 1. april 2004. Premien har en estimert verdi på omkring 2.500 kroner per billett.

To andre vinnere kan sikre seg hvert sitt spill av typen Trivial Pursuit Globetrotter til en verdi av drøye 500 kroner. Dette er en ny utgave av velkjente Trivial Pursuit, der du flytter deg jorden rundt og svarer på spørsmål fra verdens kontinenter. Lander du for eksempel på Nord-Amerika får du spørsmål om blant annet folkeslag, steder, underholdning, sport og musikk fra denne delen av verden. Spillet passer for dem fra 15 år og oppover.

NB: Konkurransen avsluttes 5. januar 2004.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer