Fra solnedgang til solnedgang

Test deg selv - full pott gir vinnersjanser. Bli med i kampen om to flyreiser for to til Skottland, og to spill.

Publisert
Sist oppdatert

Solen er den samme, men stedene den skinner er ytterst forskjellige. Greier du å finne hvor vi er på solnedgangbildene i denne testen? Vi gir deg noen stikkord og løsningsalternativer til hjelp, og du har muligheten til å vinne premier om du får full pott. Se lenger ned for mer om hva du kan vinne.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Hva kan du vinne?

Fra solnedgang til solnedgang


To vinnere stikker av med hver sin tur-returreise for to til Skottland. Billettene gjelder reiser mellom Torp og Glasgow (Prestwick), og må brukes mellom 20. januar og 1. april 2004. Premien har en estimert verdi på omkring 2.500 kroner per billett.

To andre vinnere kan sikre seg hvert sitt spill av typen Trivial Pursuit Globetrotter til en verdi av drøye 500 kroner. Dette er en ny utgave av velkjente Trivial Pursuit, der du flytter deg jorden rundt og svarer på spørsmål fra verdens kontinenter. Lander du for eksempel på Nord-Amerika får du spørsmål om blant annet folkeslag, steder, underholdning, sport og musikk fra denne delen av verden. Spillet passer for dem fra 15 år og oppover.

NB: Konkurransen avsluttes 5. januar 2004.

Underholdning på DinSide Reise:

pixel
  • Test deg selv - bevis hva du kan
  • Moro på tur - reisehumor
  • Reiseguiden og Skiguiden – les hva andre syns om dine reisemål
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer