Fransk Middelhav til lavpris

Du kan fly billig eller dyrt til franske kystperler i vår. Valget er ditt ...

Publisert
Sist oppdatert

Til Frankrikes middelhavskyst går det nå flere direkteforbindelser fra Norge. Velkjente Nice og nykommer Montpellier er begge aktuelle valg for reisende til den franske solkysten. Vi har sjekket prisene.

Fra 589 kroner

Vi finner tur-returpriser i prisspenn fra like under 600 kroner til mer enn 2.500 kroner. Et klart bevis på at det lønner seg å undersøke flere selskaper og byråer før du kjøper. Litt spesielt i dette tilfellet er at Norwegian kjører lavpriskampanjer til sitt nye reisemål Montpellier i april og mai. Derfor kommer denne destinasjonen langt billigere ut enn Nice i denne pristesten. Men det betyr ikke at det ikke har betydning hvor og hvordan du bestiller reisen, for også til Montpellier finner vi billetter til mer enn det dobbelte av den laveste prisen - på samme dato.

Se alle prisene i testen

Pristesten

Vi har lett etter priser hos både flyselskapene som har ruter direkte til reisemål langs Frankrikes middelhavskyst, og hos reisebyråer som tilbyr flybilletter. Prisene gjelder en voksen, tur-retur fra Norge. De fleste prisene i testen gjelder turer med utreise fra Oslo, men det er også med eksempler fra Sandefjord (Torp), Stavanger og Bergen. Vi har lett etter de billigste billettene i tiden mellom 23. og 28. april, men har også med returreiser 30. april for rutene fra Stavanger og Bergen, siden disse går med ukesintervaller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer