Hotell

- Frekt

Hotellgjesten reagerer på melding hun fikk etter hotelloppholdet med barnebarnet.

KAMPANJE TIL BESVÆR: Ikke alle er like begeistret over at Booking.com retter reklamen sin mot gjestenes seksuelle legning på denne måten. Foto: Odd Roar Lange
KAMPANJE TIL BESVÆR: Ikke alle er like begeistret over at Booking.com retter reklamen sin mot gjestenes seksuelle legning på denne måten. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert

Kvinnen tok med seg barnebarnet på hotellweekend i Bergen. Hilsenen hun fikk etterpå falt ikke i god smak, men årsaken er kanskje ikke den du tror.

- Skal hotellenes booking-formidlere bry seg om gjestenes seksualitet og legning? Det spørsmålet stiller oslokvinnen (79), som ikke ønsker navnet sitt på trykk, etter at hun hadde med barnebarnet (22) på hotellweekend i Bergen sentrum forleden.

Fikk e-post etter hotelloppholdet

-Jeg inviterte mitt eldste barnebarn på 22 til Bergen tre hotelldøgn i august og bodde på Hotel Magic Korskirken. Vi var to damer som overnattet på dobbeltrom, sier hun og fortsetter:

- Jeg blir 80 år neste år, og på en eller annen måte må hotellromformidleren Booking.com ha fått nyss i at to damer har delt rom. For etter oppholdet fikk jeg hilsen fra Booking med regnbueflagg og teksten: «Vær stolt over hvem du er. Her er flere LHBT-hoteller du kan reise til.»

- Hvorfor bryr de seg?

- Jeg har flere homofile og lesbiske i familien og har absolutt intet imot Pride. Men nok er nok, og jeg synes det er frekt at hoteller og Booking bryr seg med gjesters seksualitet, fortsetter 79-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer