Frem med langrennsskiene!

Nå er det optimale skiforhold i løypa.

Alt ligger til rette for en fantastisk skihelg, også for langrennsentusiaster. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Alt ligger til rette for en fantastisk skihelg, også for langrennsentusiaster. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Langrennssesongen har nå åpnet i Røldal, som har blitt lovet kaldt og stabilt vintervær. Alt ligger derfor til rette for en fantastisk skihelg. I går maskinpreparerte Røldal IL 11 kilometer løyper i Valldalen, og frem mot helga vil tilbudet utvides opp mot to mil.

Ønsker du å reise til Røldal i helga, er det god kapasitet på overnatting og forholdsvis lave priser siden det er så tidlig i sesongen. Mer informasjon kan du finne her.

Åpne skisentre

- Røldal Skisenter er ikke åpnet ennå, det trengs fortsatt noe mer snø i anlegget, sier Pelle Gangeskar, som er næringsrådgiver i Odda Kommune.

DinSide skrev i forrige uke at skisentrene har fått en grytidlig start, og til tross for at Røldal Skisenter ikke har åpnet ennå, meldte flere om sesongstart allerede forrige helg. Dessuten er Folgefonna Skisenter fortsatt åpent og har hele 120 cm med snø, mens Strandafjellet har åpnet med 40 cm snødybde, ifølge Skiinfo.no.

Puddersnø på Folgefonna

Slik ser det ut i dag:

Snø siste 7 dager:

Folgefonn: 120 cm Strandafjellet: 40 cmHaukelifjell: 20 cm Voss: 20 cm

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer