Frieri på ferie

Hvor skal jeg fri? Slike spørsmål kan selvsagt ikke reiseeksperten la passere ubesvart.

Publisert
Sist oppdatert

Jeg og min samboer skal på bilferie til Sør-Europa i sommer (3uker). I den forbindelse har jeg tenkt å fri til henne, noe som får meg til å tenke etter det "perfekte stedet". Reiseruten blir gjennom Tyskland - Nord-Italia (opphold 1 uke, bl.a. Venezia) - Frankrike (5dager i Paris).

Personlig tenker jeg Venezia, har dere gode ideer?

Romantikk på generell basis

De virkelig gode historiene vi hører, handler om originale prosjekter der planleggingen har pågått over lang tid, og der kvinnen i forholdet (som regel) overraskes av et nøye uttenkt og personlig tilpasset frieri. I dette tilfellet kjenner vi ikke vedkommende, og kan selvsagt ikke bedømme om hun er typen som faller for rødmende champagne og roseblader på sengen, eller om det er adrenalinsparkende strikkhoppvarianter som ligger hjertet nærmest. Vi prøver oss likevel på noen råd, som kanskje flere kan ha nytte av. Ett for slottsromantikere, ett for vannglade og ett for urbanisten.

1: AdeligI disse royale bryllupstider, hva kan vel være mer romantisk enn å ta hele frieriet på et ekte slott? I Tyskland finnes utallige slott som er gjort om til hoteller. Et av dem er Schoenburg slott. Slottet skryter av mer enn 1.000 årig historie, og ligger like ved Lorelei i Rhindalen. Her er 22 rom tilgjengelig, alle skal være romantisk innredet om man er av typen som faller for himmelsenger og mørkt treverk. Slottet har to tårnrom med utsikt over Rhinen, pris 185 euro (drøye 1.400 kroner), eller et stort dobbeltrom med liten balkong med utsikt over elven for 195 euro (1.500 kroner). Slottet opererer også med egne gourmetpakker. Mer informasjon på slottets egne sider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer