Frisk og frekk på festival

Vi har dykket i gjørme, sure sokker, sneiper og tomme ølflasker og gravd frem noen gode råd når du skal på festival i sommer. Med litt hjelp fra noen av landets glade rockere har vi også noen backstagetips i ermet hvis du er en av dem som drømmer om å treffe heltene dine etter konserten.

Publisert
Sist oppdatert

Tøff i sydvest

Stekende sol eller øsende pøsende regnvær, favorittbandet på scenen og spankulerende musikkentusiaster så langt øyet kan se. I små høyhelte sandaler, gjerne, eller i slacks og åpne Birkenstocks. Vi vil føle oss groovy og fri på festival. Ingen er hypp på å dasse rundt i slagstøvler og sydvest selv om det regner, men noen ganger er vi dessverre plent nødt. På festivalen bor du gjerne også tett i tett i telt, du er ute i all slags vær og du farter fra konsert til konsert.

- Det nytter ikke å være skikkelig fresh på festival, kanskje den første dagen men så sklir det helt ut. Om det regner ser jo folk passe idiotiske ut i tanktop, stilletthæler og mascara i strie strømmer nedover kinnene, sier frilansjournalist Martin Langvandslien (29). Langvandslien har fem års fartstid på Roskilde og har følgende stalltips til årets festivalfarere:

  1. Vær ute i god tid:
  2. Stiller du tidlig på teltplassen unngår du å campe nær bondegården midt på området eller langs alle gjerdene og buskene. Disse områdene er svært populære for tissetrengte menn, og før du vet ordet av det står de og pisser ned teltet ditt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer