Fristende Phuket

Thailand er vårt nye store ferieland, denne uken får du servert daglige reisebrev fra de sydlige delene. Her kommer postkort nummer tre!

Publisert

Artikkelen er skrevet av Bente R. Geelmuyden

En skikkelig fast-i-fisken kjempereke med touch av hvitløk glir nedover halsen, chili¹n kiler pirrende på tungen og alle kroppens sanser fylles av et enormt velbehag. Vi snakker Thai mat på sitt aller beste, og vi har spist mye, mye Thai mat de siste dagene.

Når vi leser menyen ser det ut som en à la carte meny hvor vi kan velge mellom utallige ulike retter. Når det ene fatet etter det andre blir plassert foran deg og alle de andre får tilsvarende, forstår du at menyen utgjør kveldens middag.

Dristige utskeielser

Jeg har aldri noensinne (overdriver ei) følt et slik velbehag ved å innta et måltid. Jeg har heller aldri i hele mitt 32 år lange liv til sammen, fortært så mange nye, spennende og ulike ingredienser på en gang. Det er en ren velsignelse for ganen og jeg vil påstå at dette måltidet er tilnærmet lik seksuelle utskeielser, i den grad det kan sammenlignes med følelsesmessig velbehag.

Stedet er The Old Siam Thai Restaurant på Thavorn Palm Beach Resort på Phuket. Det anbefales på det sterkeste å bestille bord samtidig med at du bestiller reisen. La deg friste......det er ikke flaut å få vann i munnen. Her er kveldens meny:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer