Frister med billigferie før jul

Førjulsturistene kan glede seg over at charterselskapene selger sydenferie til lavpris. Helt nede i 998 kroner får du nå reise sørover, og legger du på fire-fem hundrelapper får du også reise inkludert hotell.

Publisert
Sist oppdatert

Ukens beste tilbud på reisefronten selges til priser fra under tusen kroner. For under 1.500 er det stort utvalg i reiser der du får både fly og hotell med i prisen. Det er mest ledig til Egypt og Kanariøyene, men også enkelte slengere til Madeira og Tunisia.

 • Førjulskupp fra 998 kroner

 • Prisene er hentet inn fra restplassoversikten, hvor du selv kan følge med utviklingen i priser og nye tilbud døgnet rundt. Du kan også bestille varsling på SMS tilpasset dine behov.

  Fra Sverige

  Finner du ikke ønsket reisemål og tilbud med utreise fra Norge, er det mulig å gå over grensen. Denne uken er prisene bare litt lavere fra Sverige enn fra Norge, men utvalget av de aller billigste reisene er noe større.

  Klikk for restplasser med utreise fra utlandet i restplassoversikten, og du kan få oversikten selv.

  Juletilbud

  Det har blitt tradisjon med julekalendre fra diverse reiseoperatører på nett i julen, og dette kan være en bra jaktmark for deg som vil finne gode reisetilbud. For eksempel finner vi i skrivende stund et tilbud fra SAS Braathens på reiser til Dublin fra 1.155 kroner. Det finnes ingen oversikt over hvilke tilbud som vil dukke opp fremover, så eneste råd er å følge med.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer