Full fest

>>> Tilbake til innledningen

Publisert
Sist oppdatert

Karnevalet i Calle Ocho

Calle Ocho-spetakkelet startet i 1978 da den latinamerikanske befolkningen ønsket å feire seg selv. Den gangen var det ventet 10.000 tilskuere, men hele 100.000 kom. I dag er Calle Ocho det største enkeltstående latinamerikanske arrangementet i USA.

Karnevalet går vanligvis midt i den regulære karnevalstia, i mars, hvert år. Her er det masse mat - tamales (bakte maisposer), arepas (maiskaker) og grill - karnevalsdronninger, musikk (store latinamerikanske artister opptrer) og naturligvis er det parader som rister gjennom den berømte Calle Ocho.

Hva: KarnevalHvor: Calle Ocho, gate 8 på norsk, i Lille Havanna, Miami.Når: Over to helger i mars.Pris: Koster ikke noe å se på.Nett: Carnaval de Calle OchoLes mer: BILDESPESIAL: Sprakende fantastisk karnevalssesongen

Pizzaspising

Amerikanerne elsker pizza, og noen hevder at pizzaen ikke ble funnet opp i Italia, men "over there". Uansett, i november hvert år kniver amerikanske pizzachefer om hvem som er den beste i faget, og det konkurreres om absolutt beste pizzaoppskrift. Du kan melde på din egen suksessoppskrift.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer