Full filmfest

På 2004 Sundance Film Festival presenteres uavhengig film og musikk, men de kjendisinteresserte skal vite at her møtes de fremtidige filmstjerner og dagens store stjerner.

Full filmfest
Publisert
Sist oppdatert

Chlôe Sevigny, Donovan Leitch og Dustin Hoffman var noen av dem som deltok på 2003 Sundance Film Festival i Park City i Utah, USA, og det er ingen grunn til at ikke celebritet-tettheten blir påtakelig også på den nittende Sundance Film Festival.

Hardtsparkende film

På denne filmfestivalen konkurrerer uavhengige filmmakere fra hele verden om vinne prisen for beste drama og dokumentarfilm. Programmet omfatter også American Spectrum, Native Forum, World Cinema, Shorts, Frontiere, Premieres og Park City at Midnight. Som seg hør og bør presenteres det også Online Film Festival. Filmfestivalen har også en rekke spesielle begivenheter så som debatter og seminarer. Flere kjente filmer har hatt sin debut på denne festivalen, blant annet Sex, løgn og videotape og Reservoir Dogs. På årets filmprogram står rundt hundre filmer med regissører fra mange nasjoner: Danske Lars von Trier og Jorgen Leth viser frem dokumentaren The five obstrucions, italienske Savatore Merue viser frem Three step dancing fra Sardinia, men også filmskapere fra Storbritannia, Brasil, Japan og en rekke andre land deltar. Målsettingen er å feire filmkunsten. Og mellom filmslagene er det mulig å hive seg på en eller flere av premierefestene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer