Full fres ut i skisesongen

Norwegian Air Shuttle åpner lavprisrute mellom Oslo og Grenoble. Men konkurransen er hard i forkant av vinteren.

Publisert
Sist oppdatert

Den 27. desember åpner Norwegian Air Shuttle rute mellom Oslo og Grenoble i de franske alper. Grenoble ligger i kort avstand fra de kjente skiutfartsstedene som Val d’Isère, Trois Valees og La Grave.

- Vi retter tilbudet i første rekke mot nordmenn som skal på ski i de franske alpene og som ønsker større fleksibilitet enn det charterselskapene kan tilby. I tillegg vil flyprisene være meget konkurransedyktige, sier leder for forretningsutvikling i Norwegian, Stig Willassen i en pressemelding.

Prisene vil starte fra 598 kroner per vei – alle skatter inkludert – og det er satt opp til en ukentlig avgang fra både Oslo og Grenoble. Men Norwegian er ikke alene om å ha tilbud til nordmenn som jakter på snø og skiføre.

Pakkereisetilbud

Til Grenoble og de tilhørende skistedene Chamonix, Val-d’Isère og Val Thorens-området har flere operatører reiser; Star Tour Sportsreiser, STS Alpereiser og Langley Travel & Ski Tignes.

Star Tour har i vinter valgt å tilby reisende i gruppe på ti personer eller flere en rabatt på 2.000 kroner per person til Verbier og Val d’Isère. De har også såkalte Snøkupp, en pakke bestående av fly og bosted til spesifiserte steder. Disse tilbudene ligger på 3.750 kroner og reisene er lagt til januar og i siste del av mars. Og for dem som selv fikser overnatting, tilbyr Star Tour flybilletter til Innsbruck, Genève og Torino. Flybillettene til Geneve og Innsbruck koster 3.240 kroner, mens Torino-billetten koster 2.995 kroner. Årets destinasjonsnyhet fra Star Tours sportsreisemeny er den italienske skidestinasjonen Sauze D’Oulx, som skal være vertskap for de alpine grenene i OL i 2006.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer