Full, vill og splitter gal

Flypassasjerer kan få seg til å gjøre de utroligste ting. Hva med å storme cockpit naken, sette tennene i sidekvinnen fordi hun avviser din iherdige kurtise, eller skalle ned kabinpersonalet fordi du ikke får røyke?

Full, vill og splitter gal
Publisert
Sist oppdatert

Historiene om fulle eller bare spenna gærne flypassasjerer er like mange som de er utrolige. Vi har samlet et knippe fantastiske historier om gale flypassasjerer, gjengitt hos nyhetsformidlere verden rundt.

Har du opplev underholdende eller skremmende situasjoner med fulle eller bare gale medpassasjerer på reise? Send historien til DinSides reiseredaksjon: reise@dinside.no.

Skroll ned for å lese de fantastiske historiene.


Apemann og stripper

Ananova.com forteller historien om inderen som på flyturen fra Delhi til Moskva oppførte seg som en apemann; han ropte som en gal mann og gjorde tilfeldige overfall mot passasjerer og kabinpersonale. Det kulminerte med at apemannen bet en flyvertinne – hvorpå han ble overmannet av passasjerer og sikkerhetsfolk og ble bundet på hender og føtter. Mannen ble tatt imot av russisk politi da han ankom Moskva, og da han ikke hadde gyldig visa, ble han sendt tilbake til India.
(Historie fra 11. juni 2001)

Samme nyhetstjeneste kan fortelle om 31-åringen som underveis fra Paris til Oslo, strippet ned til blanke messingen og deretter forsøkte å ta seg inn i cockpit. Kapteinen vurderte den nakne mannen så vidt truende at han måtte nødlande i Brussel og overlate stripperen til det belgiske politi. Han ble senere løslatt uten å bli tiltalt.
(Historie fra august 2002.)

 • Klikk her for å lese flere fantastiske historier om krakilske flypassasjerer verden rundt.

 • Klikk her for å lese historier som involverer gale nordmenn.
 • Hva skjer med trøbbelmakere?

  Dersom du skaper trøbbel om bord et fly i dag, risikerer du politianmeldelse. Braathens politianmelder for eksempel alle slike hendelser, uten unntak, og de er nok ikke det eneste flyselskapet med den policyen. Inntil for et års tid siden var det mer kronglete å politianmelde luftens bråkmakere; man måtte bruke enten brannvernloven når det gjaldt ulovlig røyking, eller løsgjengerloven på tilfellene med vanskelig oppførsel. I fjor kom en ny paragraf i luftfartsloven, som gjør at flyselskapene lettere kan gå til politianmeldelse.

  Dersom du skulle bli vanskelig eller rett og slett krakilsk om bord et fly, kan kapteinen avgjøre om du er såpass trøblete at du må settes fast med plaststrips eller om flyet rett og slett må lande så du kan settes på bakken. I tillegg til politianmeldelsen, kan du også risikere å måtte betale erstatning for en eventuell avbrutt flytur.

  Har du opplev underholdende eller skremmende situasjoner med fulle eller bare gale medpassasjerer på reise? Send historien til DinSides reiseredaksjon: reise@dinside.no.

  Relaterte artikler:

 • TEST DEG SELV: Er du en flybølle?

 • HUMOR: Sjekk gullkornene fra flypassasjermunn

 • FLYHUMOR: Sure passasjerer med fornøyelige klagesaker til flyselskapene

 • KLAGE: Fylla fikk skylda
 • Ut å reise?


  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer