Full, vill og splitter gal

Flypassasjerer kan få seg til å gjøre de utroligste ting. Hva med å storme cockpit naken, sette tennene i sidekvinnen fordi hun avviser din iherdige kurtise, eller skalle ned kabinpersonalet fordi du ikke får røyke?

Full, vill og splitter gal
Publisert
Sist oppdatert

Historiene om fulle eller bare spenna gærne flypassasjerer er like mange som de er utrolige. Vi har samlet et knippe fantastiske historier om gale flypassasjerer, gjengitt hos nyhetsformidlere verden rundt.

Har du opplev underholdende eller skremmende situasjoner med fulle eller bare gale medpassasjerer på reise? Send historien til DinSides reiseredaksjon: reise@dinside.no.

Skroll ned for å lese de fantastiske historiene.

Apemann og stripper

Ananova.com forteller historien om inderen som på flyturen fra Delhi til Moskva oppførte seg som en apemann; han ropte som en gal mann og gjorde tilfeldige overfall mot passasjerer og kabinpersonale. Det kulminerte med at apemannen bet en flyvertinne – hvorpå han ble overmannet av passasjerer og sikkerhetsfolk og ble bundet på hender og føtter. Mannen ble tatt imot av russisk politi da han ankom Moskva, og da han ikke hadde gyldig visa, ble han sendt tilbake til India.(Historie fra 11. juni 2001)

Samme nyhetstjeneste kan fortelle om 31-åringen som underveis fra Paris til Oslo, strippet ned til blanke messingen og deretter forsøkte å ta seg inn i cockpit. Kapteinen vurderte den nakne mannen så vidt truende at han måtte nødlande i Brussel og overlate stripperen til det belgiske politi. Han ble senere løslatt uten å bli tiltalt.(Historie fra august 2002.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer