Fulle og solbrente briter på ferie

En undersøkelse viser at den griserøde mannen i hotellbaren mest sannsynlig er britisk.

Av de seks europeiske nasjonalitetene som deltok i undersøkelsen, brukte britene mest tid på å drikke og sole seg. Foto: Colourbox
Av de seks europeiske nasjonalitetene som deltok i undersøkelsen, brukte britene mest tid på å drikke og sole seg. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisenettsiden Tripadvisor har undersøkt ferievanene til briter, franskmenn, tyskere, italienere og spanjoler. 2.852 personer ble spurt om hvor mye tid de brukte på forskjellige ferieaktiviteter - alt fra å sole seg til å danse til å besøke attraksjoner.

Konklusjonen ble altså at av de fem nasjonalitetene, så var det britene som brukte mest tid på å drikke alkohol og sole seg.

Tre timer i sola

Britene opplyste at de brukte i gjennomsnitt to timer og 53 minutter hver dag på å ligge i solen og jobbe med brunfargen. Spanjolene brukte minst tid til dette - de lå i gjennomsnitt bare 1 time og 58 minutter i sola.

Sees i baren

Britene er også gruppen som bruker mest tid på å sitte og drikke i baren når de er på ferie. Gjennomsnittlig brukte de en time og 38 minutter hver dag på å sitte på en bar og nyta alkohol. Italienerne opplyste at de bare brukte 49 minutter per dag til dette. Dermed er de aller mest restriktive med barbesøk i ferien.

Hopper over museet

Å besøke et museum eller bruke tid på andre kulturelle aktiviteter er ikke britenes største prioritet. Likevel, å bruke to timer og 17 minutter på dette hver dag er ikke så verst. Spanjolene oppga forøvrig at de brukte tre timer og 28 minutter på dette når var på ferie. Så er kanskje ikke spanjolene SÅ opptatt av sol og bad i ferien, for de kommer jo fra et land som har godvær store deler av året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer