Funkisdrøm i drift igjen

Ekebergrestauranten har åpnet dørene igjen, etter flere år med forfall og oppussing.

Baren er det første som møter gjestene ved inngangen.
Baren er det første som møter gjestene ved inngangen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ekebergrestauranten i Oslo, landemerket i Ekebergåsen med utsikt over hovedstaden og fjorden, åpnet igjen dørene for publikum denne helgen etter flere års restaurering og oppussing. Omgitt av gammel skog og en fersk skulpturpark designet for å prise kvinnen, ligger den nyoppussede perlen; restauranten med en av hovedstadens beste utsiktsmuligheter.

Se bildene fra Ekebergrestauranten i nyoppusset drakt

Flere spisesteder

Den nye restauranten består av flere spisesteder. Det største er à la carte-restauranten i første etasje. Her er det plass til 200 personer. Den har også chambre séparée med plass til 14 personer, og mesanin med plass til 30 personer. I andre etasje ligger en bar/lounge. Her er også en peisestue som kan lukkes mot resten av barområdet. I andre etasje ligger i tillegg en innebygget veranda der det blir à la carte servering.

Sommerstid blir det uteservering på terrassen, med både skjenking og utestekt pizza. Store festsal kan for eksempel brukes til bryllup og konferanser - her er det plass til 150 gjester, 120 ved runde bord. Lørdagene er allerede fullbooket til februar neste år for bryllupsfeiringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer