Gærne nordmenn

Det er ikke bare i utlandet vi finner historier om gale og/eller fulle passasjerer som lager trøbbel på fly. Også nordmenn kan lage mye kvalm.

Publisert
Sist oppdatert

Flyvertinne slått

Dagsavisen.no forteller historien om "Flyvertinne slått av full flypassasjer". På en flyving fra Kristiansund til Bergen, skal en passasjer ha oppført seg ekkelt overfor de andre, og da en medpassasjer ba ham om å ta det med ro, slo den berusede mannen like godt til medpassasjeren som var så frekk å ytre seg. Også en flyvertinne som forsøkte å få mannen til å komme til fornuft, fikk seg et slag. Det hele kulminerte med et realt basketak om bord flyet, og mannen ble lagt i jern da flyet landet.

Gal vestlending

En vestlending som hadde tenkt å fly fra Trondheim Værnes til Sørlandet, fikk planene sine snudd på hodet da han ble nektet adgang til flyet fordi han var for beruset. Vestlendingen gjorde kraftig opprør mot denne behandlingen; så kraftig at politiet ble tilkalt. Den sinte mannen satte heller ikke nevneverdig pris på henvendelsen fra politiet da de ankom Værnes, så han slo like godt til en av politimennene. Historien fortelles av Stavangeravisen og adressa.no.(Historie fra august 2002.)

Slo til kabinsjefen

I september 1998 kan Dagbladet.no fortelle historien om den fulle og krakilske nordmannen på vei til Lanzarote som ble så vanskelig at kapteinen måtte nødlande i Portugal og sette bråkmakeren av der. God og full slo mannen til kabinsjefen i et forsøk på å komme seg inn i cockpiten. Flere av flypassasjerene forsøkte å stanse mannen fra å komme seg inn i cockpit, men den berusede nordmannen fikk ristet alle uønskede hender av seg. Døren inn til cockpit måtte låses for å holde mannen ute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer