Gærne nordmenn

Det er ikke bare i utlandet vi finner historier om gale og/eller fulle passasjerer som lager trøbbel på fly. Også nordmenn kan lage mye kvalm.

Publisert
Sist oppdatert


Flyvertinne slått

Dagsavisen.no forteller historien om "Flyvertinne slått av full flypassasjer". På en flyving fra Kristiansund til Bergen, skal en passasjer ha oppført seg ekkelt overfor de andre, og da en medpassasjer ba ham om å ta det med ro, slo den berusede mannen like godt til medpassasjeren som var så frekk å ytre seg. Også en flyvertinne som forsøkte å få mannen til å komme til fornuft, fikk seg et slag. Det hele kulminerte med et realt basketak om bord flyet, og mannen ble lagt i jern da flyet landet.

Gal vestlending

En vestlending som hadde tenkt å fly fra Trondheim Værnes til Sørlandet, fikk planene sine snudd på hodet da han ble nektet adgang til flyet fordi han var for beruset. Vestlendingen gjorde kraftig opprør mot denne behandlingen; så kraftig at politiet ble tilkalt. Den sinte mannen satte heller ikke nevneverdig pris på henvendelsen fra politiet da de ankom Værnes, så han slo like godt til en av politimennene. Historien fortelles av Stavangeravisen og adressa.no.
(Historie fra august 2002.)

Slo til kabinsjefen

I september 1998 kan Dagbladet.no fortelle historien om den fulle og krakilske nordmannen på vei til Lanzarote som ble så vanskelig at kapteinen måtte nødlande i Portugal og sette bråkmakeren av der. God og full slo mannen til kabinsjefen i et forsøk på å komme seg inn i cockpiten. Flere av flypassasjerene forsøkte å stanse mannen fra å komme seg inn i cockpit, men den berusede nordmannen fikk ristet alle uønskede hender av seg. Døren inn til cockpit måtte låses for å holde mannen ute.

Ville praie drosje i 10.000 meters høyde

Geografi og fysikk kan ikke ha vært yndlingsfagene til nordmannen som ville praie drosje på 10.000 meters høyde. Over India, på vei fra København til Bangkok, forsøkte mannen å åpne nødutgangen så han kunne komme seg ut og praie en drosje. Men det var ikke alt nordmannen forsøkte seg på. Han skjelte ut kabinpersonalet, han slåss med seg selv, knuffet på personalet og tok kvelertak på en svenske som hadde forsøkt å roe mannen. Det ble satt punktum for nordmannens eskapader da en kraftig danske hadde sett seg lei på bråket, og han dunket den krakilske mannens hode et par ganger mot taket, hvorpå kabinpersonalet fikk bundet fast nordmannen med plastsnorer.
(Historie fra Dagbladet.no, januar 1998.)

  • Klikk her for å lese flere historier om krakilske passasjerer verden rundt.

  • Klikk her for å gå tilbake til hovedartikkelen.

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer