Gale nordmenn på fly

Krakilske småttinger, fulle gubber og kriminelle damer på fly. Norske er de alle som en.

Publisert
Sist oppdatert

Ville juniorer

Fire unger under tolv år lagde rabalder på et sommerfly innenlands i Norge. De gikk nærmest berserk, og skadet blant annet en eldre kvinne i ryggen ved å sparke i setet. Kvinnen leverte siden en klage til flyselskapet. De fire guttene reiste alene, og hver for seg, men dannet raskt en vill firerbande om bord, og terroriserte både passasjerer og mannskap. Ungenes foresatte har fått bred om hendelsen, og guttene får ikke reise alene mer om dette skjer igjen.

Kilde: Artikkel i VG i sommer.

Thai-tumulter

En vill, aggressiv og farlig 40-åring var muligens ruset på mer en sprit på flyturen mellom Bangkok og København for en måneds tid siden. Ikke før hadde turen vart en times tid, før mannen begynte å lage trøbbel. Han prøvde å åpne flydøren, og en flyvertinne ble skadet i forsøket på å stoppe ham. Fem kraftkarer måtte til for å holde mannen i sjakk. En lege om bord, fikk gitt mannen en beroligende sprøyte, og lenket til setet tilbrakte bråkmakeren resten av turen i sovende tilstand. Mannen risikerer fengsel for oppførselen.

Kilder: Ekspressen, Boarding, november 2003

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer