Gammel vane vond å vende

Vi velger tradisjonelt, og det er stort sett de samme navnene som går igjen og igjen.

Publisert
Sist oppdatert

I følge Bengt Olsen fra Prisma Tours velger vi tradisjonelt, og når vi velger nye reisemål er det gjerne noen som ligner på steder vi har vært før.

- De fleste har vært i Barcelona nå, og vi regner med at Madrid kommer til å ta over som Spanias mest populære storby. Likeledes vil de som har vært mye i Praha kanskje legge turen til Budapest neste gang.

I likhet med de fleste andre DinSide har snakket med tror Olsen at Lisboa kommer til å øke sterkt i popularitet etter at Braathens flyr direkte fra 6. februar.

En outsider og en gammel traver

Olsens andre stalltips er storbyer i fjerntliggende land som kommer til å kapre seg en plass på ti-på-topp-listene er New York og Dubai.

- Jeg tror vi vil se en atferdsendring når verdenssituasjonen roer seg der særlig New York kommer til å klatre høyt på listen over de mest populære storbyene.

Midtøstens shoppingeldorado, Dubai, ser ut til å seile frem som Kurt Nilsen i World Idol - (da tenker vi på outsidere, ikke hobbiter). Dubais turistkontor kan melde om en økende interesse for landet fra den nordiske regionen, og før jul var det langt mellom bokhandlerne som ikke var utsolgt for guidebøker om byen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer